ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Festival .... Ανικανότητας

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 11:26 μ.μ.


Ψήφισαν ομόφωνα να γίνει ποδηλατόδρομος
τον έκαναν Τραπεζόδρομο
και του κάνουν festival ποδηλάτου!!!!



Ο Δήμος Αθηναίων και η Τεχνόπολις κάνουν festival ποδηλάτου από την
Παρασκευή 16/9/2011 έως και την Κυριακή 18/9/2011 μπροστά στον μοναδικό δρόμο της Αθήνας που είναι ποδηλατόδρομος (στα χαρτιά), την οδό Περσεφόνης στο Γκάζι στην οποία είναι η είσοδος της Τεχνόπολις, και τον οποίο δεν μπορούν ή δεν θέλουν να λειτουργήσουν.

Ο Κακλαμάνης το 2009 μετέτρεψε την Περσεφόνης σε τραπεζόδρομο αλλά μπροστά στις αντιδράσεις των κατοίκων έφτιαξε και λωρίδα ποδηλατόδρομου.

Το 2011 αν και άλλαξε χέρια ο Δήμος, η Περσεφόνης δεν άλλαξε χρήση.

Τραπεζόδρομια, αυθαίρετες κατασκευές,
κομμένα δέντρα και στο οδόστρωμα αντί για ποδήλατα, παρκαρισμένα αυτοκίνητα απο παρκαδόρους και μή, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της αρπαχτής.

Η Δημοτική Αστυνομία χαζεύει κάθε βράδυ στην είσοδο της Τεχνόπολις που είναι στην οδό Περσεφόνης ανάμεσα σε "βρώμικα", καλαμπόκια και αυτοκίνητα που είναι πάνω στον ποδηλατόδρομο.


Ίσως αυτή η στάση και απάθεια, να ταυτίζεται με τις
θέσεις του κ. Μάνου της "Δράσης" απο την οποία προέρχεται πολιτικά ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας κος Αβραντίνης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Μαζί με τους φίλους μας ποδηλάτες θα κάνουμε ποδηλατόδρομους την Περσεφόνης & την Βουτάδων στην πλατεία του μετρό "Κεραμεικός"
και ποδηλατόδρομο μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Δίος μέσω της Ερμού - Αποστόλου Παύλου- Διονυσίου Αεροπαγίτου - μετρό "Ακρόπολις" και ας αντιστέκονται τα αυθαίρετα τραπεζοκαθίσματα και οι προστάτες τους.



Τα ίδια γράφαμε και πέρσι εδώ